Konto i rozliczenia

Konto i logowanie

Zaloguj się do ScoutTide i zmieniaj imię i nazwisko, e-mail, hasło, poranne podsumowanie, język oraz strefę czasową na stronie Konto.

Strona Konto zawiera ustawienia, które należą do Ciebie jako osoby: imię i nazwisko, adres e-mail, hasło, wiadomości e-mail, język i strefę czasową. Ustawienia całej organizacji znajdziesz natomiast w sekcji Organizacja.

Logowanie

  1. Przejdź do strony logowania.
  2. Wybierz Kontynuuj przez Google, jeśli rejestrowałeś się przez Google.
  3. Albo wpisz E-mail i Hasło, a potem wybierz Zaloguj się.

Logowanie przez Google i logowanie hasłem to osobne drogi wejścia i nie są ze sobą połączone. Używaj tej samej metody, której użyłeś przy rejestracji. Zobacz Logowanie przez Google lub hasłem.

Jeśli nie pamiętasz hasła, wybierz Nie pamiętasz hasła? na stronie logowania. Jeśli nie potwierdziłeś jeszcze adresu e-mail, strona logowania proponuje Wyślij ponownie e-mail potwierdzający.

Po kilku nieudanych próbach logowanie prosi o szybkie sprawdzenie, czy nie jesteś robotem. Wykonaj je pod polem hasła, a potem zaloguj się ponownie.

Otwórz stronę Konto

  1. Wybierz swoje inicjały w nagłówku.
  2. Wybierz Konto.

Subskrypcja

Menedżerowie widzą u góry sekcję Subskrypcja ze stanem planu. Wybierz Zarządzaj subskrypcją, aby otworzyć stronę Rozliczenia.

Imię i nazwisko

Zespół widzi Twoje imię i nazwisko przy przejętych przetargach, notatkach i zaproszeniach. Wybierz Zmień imię i nazwisko, wpisz nowe i wybierz Zapisz.

Adres e-mail

Strona pokazuje Twój adres i to, czy jest zweryfikowany. Zweryfikowany adres jest potrzebny do przyjmowania zaproszeń do zespołu.

Jeśli logujesz się hasłem, wybierz Zmień e-mail i wpisz nowy adres. ScoutTide wyśle link potwierdzający na nowy adres. Dopóki zmiana nie zostanie potwierdzona i nie wejdzie w życie, nadal używasz obecnego adresu. Strona pokazuje datę zmiany, a Anuluj tę zmianę ją wycofuje.

Jeśli logujesz się przez Google, adres pochodzi z Google. Zmień go tam, a tutaj zaktualizuje się przy następnym logowaniu.

Hasło

Jeśli logujesz się hasłem, wybierz Zmień hasło. Wpisz Obecne hasło i nowe hasło, a potem wybierz Zapisz nowe hasło. Wszystkie inne sesje zostaną wylogowane.

Jeśli logujesz się przez Google, nie masz hasła do ScoutTide.

Poranne podsumowanie

Poranne podsumowanie jest wysyłane o 07:00 UTC i tylko wtedy, gdy jest o czym informować. Strona pokazuje, która to godzina u Ciebie. Wybierz Włączone lub Wyłączone. Zobacz Poranne podsumowanie.

E-maile o dziennym limicie

E-maile o dziennym limicie wysyłają Ci wiadomość, gdy Twoja organizacja osiągnie dzienny limit ocen AI, wraz z informacją, jak uzyskać więcej. Dostajesz najwyżej jedną dziennie. Wybierz Włączone lub Wyłączone.

Język i strefa czasowa

  • Język ustawia język, w którym ScoutTide się wyświetla. Jest przypisany do Twojego konta, więc jest taki sam na każdym urządzeniu. Zobacz Język.
  • Strefa czasowa ustawia strefę dla terminów, oznaczeń Dziś i Jutro oraz wszystkich dat. Wybierz Strefa czasowa przeglądarki, aby korzystać ze strefy przeglądarki.

Twoje dane

Wybierz Pobierz w sekcji Twoje dane, aby otrzymać wszystko, co ScoutTide przechowuje o Tobie, w jednym pliku JSON.

Opuszczenie organizacji lub usunięcie konta

Te opcje są w sekcji Strefa ryzyka.

  • Opuść tę organizację: Twoje konto i historia przechodzą do nowej, własnej przestrzeni roboczej, a Twoje przejęte przetargi zostają zwolnione. Nowa przestrzeń zaczyna się bez bezpłatnego okresu próbnego.
  • Usuń swoje konto: tego nie można cofnąć. Praca należąca do organizacji zostaje, ale przestaje wskazywać Ciebie. Jeśli jesteś ostatnim członkiem, przestrzeń robocza zostaje zamknięta razem z Twoim kontem. Potwierdzasz, wpisując swój adres e-mail, a ScoutTide może najpierw poprosić o potwierdzenie tożsamości.

Jeśli jesteś jedynym menedżerem organizacji, która ma innych członków, przed opuszczeniem jej lub usunięciem konta ustaw kogoś innego jako menedżera.

Powiązane

Nadal masz problem?

Napisz, co próbujesz zrobić. Każdą wiadomość czyta człowiek i odpowiada e-mailem.

Zgłoś problem

Wypróbuj na tym, co sprzedajesz

Każdy plan zaczyna się od 14 dni bezpłatnego okresu próbnego. Bez karty.

Rozpocznij bezpłatny okres próbny Cennik