Din organisation og dine produkter

Udfas, gendan eller slet et produkt

Sæt et produkt på pause med Udfas, hent det tilbage med Gendan, eller fjern det for altid med Slet. Se, hvad hver handling beholder og fjerner.

Når du holder op med at sælge noget eller har brug for en ledig produktplads, kan du udfase produktet. At udfase er en pause: du kan gendanne det senere. At slette fjerner produktet for altid.

Før du starter

  • Kun en manager kan udfase, gendanne eller slette et produkt. På Individuel-planen er det dig.
  • Usikker? Udfas frem for at slette. Udfasning beholder alt og kan fortrydes.

Udfas et produkt

Udfasning får produktet til at holde op med at finde nye match. Det beholder alt, det allerede har fundet, og frigør en produktplads på din plan.

  1. Åbn menuen under dine initialer, og vælg Organisation og derefter Produkter i indstillingsmenuen.
  2. På produktets felt åbner du dets menu (de tre prikker) og vælger Udfas.
  3. ScoutTide beder dig bekræfte. Bekræft for at udfase det.

Du kan også åbne produktet og trykke på Udfas ved siden af Hvad dette produkt scanner efter.

Hvad der sker bagefter

Du ser Produktet er udfaset. Det holder op med at matche, og intet blev slettet. Feltet er markeret udfaset med linjen Udfaset: AI leder ikke længere efter det. Gendan det for at matche igen.

Et udfaset produkt har intet at synkronisere, så Synkroniser nu vises ikke på dets side.

Gendan et produkt

  1. På det udfasede produkts felt åbner du dets menu og vælger Gendan. Eller åbn produktet, og tryk på Gendan.
  2. Du ser Produktet er genoprettet; det matcher igen.

ScoutTide begynder straks at matche produktet igen.

Gendannelse bruger en produktplads, ligesom når du tilføjer et produkt. Er alle pladser på din plan i brug, kan du ikke gendanne, før du udfaser et andet produkt eller skifter plan. Se Planer og den gratis prøveperiode.

Slet et produkt

Sletning fjerner produktet permanent. Det kan ikke gendannes.

  1. På produktets felt åbner du dets menu og vælger Slet.
  2. ScoutTide beder dig bekræfte: udbud, det har matchet, forsvinder fra din liste, og alt, hvad du har overtaget, beholdes.
  3. Bekræft for at slette det.

Du ser, hvor mange matchede elementer der forsvandt fra din liste, og hvor mange overtagne der blev beholdt.

Sletning kan ikke fortrydes. Sælger du måske produktet igen, så udfas det i stedet.

Hvilken du skal bruge

  • Brug Udfas, når du sætter et tilbud på pause, løber tør for produktpladser eller vil prøve et andet sæt udtryk i et nyt produkt uden at miste det gamle.
  • Brug Gendan, når du sælger det igen.
  • Brug Slet kun, når produktet var en fejl, som en dublet eller en test, og du ikke har brug for dets match.

Andre handlinger på et produktfelt

Den samme menu har også Rediger, Produktside, Matchede udbud, Matchede sociale leads, AI-fremdrift og Scan igen. Scan alt igen øverst på siden Produkter scanner alle aktive produkter igen på én gang.

Relateret

Sidder du stadig fast?

Fortæl os, hvad du prøvede at gøre. Et menneske læser hver besked og svarer via e-mail.

Rapportér et problem

Prøv det på det, du sælger

Alle planer starter med en gratis prøveperiode på 14 dage. Intet kort nødvendigt.

Start din gratis prøveperiode Priser